Društvo za završne i obrtničke radove u graditeljstvu, Gradnja-kolor osnovano je 1976. godine kao soboslikarsko-ličilački obrt. Od 1992. godine registrirano je kao poduzeće za završne radove u graditeljstvu, Gradnja-kolor d.o.o. te nam i danas soboslikarsko–ličilački i fasaderski radovi predstavljaju osnovnu djelatnost.

U posljednjih petnaest godina usavršili smo i u postojeći sustav integrirali veliki broj radova i usluga u graditeljstvu kako bismo ponudili jedinstvenu i cjelokupnu uslugu na jednom mjestu, počev od izvođenja završnih, građevinskih i instalaterskih radova na novim objektima do sanacija, adaptacija i održavanja postojećih, bez obzira na vrstu i namjenu objekta.

Tijekom izvođenja radova osiguravamo primjenu kvalitete izvedenih radova na poslovnim i privatnim objektima, uključujući projektiranje, građenje, stručni nadzor i savjetovanje.

Visoki standard našega djelovanja primjenjujemo kroz efikasnu, kvalitetnu i cjelovitu uslugu na svakome projektu te nove i inovativne proizvode, praćene smanjivanjem i kontrolom troškova kupca pri izvođenju radova.

Mišljenja smo da je ciljeve moguće ostvariti jedino gradeći i razvijajući profesionalne, partnerske odnose temeljene na znanju, radu i predanosti cilju te osnovnom principu rada: kreiranju, primjeni i razvoju visokokvalitetne usluge.