• Soboslikarsko-ličilački radovi

    Soboslikarsko-ličilački radovi

    Dekorativna obrada unutarnjih zidova i pročelja visokokvalitetnim materijalima i tehnikama obrade uz postizanje željenog spektra efekata kao krajnjeg rezultata.

  • Fasaderski radovi

    Fasaderski radovi

    Izvodimo, saniramo i adaptiramo klasične fasade, fasade sa toplinskom žbukom, DEMIT fasadni sustavi od stiropora, mineralne vune, heraklita ili pluta, limene fasade u svim završnim bojama i strukturama.

Društvo za završne i obrtničke radove u graditeljstvu, Gradnja-kolor osnovano je 1976. godine kao soboslikarsko-ličilački obrt. Od 1992. godine registrirano je kao poduzeće za završne radove u graditeljstvu, Gradnja-kolor d.o.o. te nam i danas soboslikarsko–ličilački i fasaderski radovi predstavljaju osnovnu djelatnost.

U posljednjih petnaest godina usavršili smo i u postojeći sustav integrirali veliki broj radova i usluga u graditeljstvu kako bismo ponudili jedinstvenu i cjelokupnu uslugu na jednom mjestu, počev od izvođenja završnih, građevinskih i instalaterskih radova na novim objektima do sanacija, adaptacija i održavanja postojećih, bez obzira na vrstu i namjenu objekta.

Tijekom izvođenja radova osiguravamo primjenu kvalitete izvedenih radova na poslovnim i privatnim objektima, uključujući projektiranje, građenje, stručni nadzor i savjetovanje.

Visoki standard našega djelovanja primjenjujemo kroz efikasnu, kvalitetnu i cjelovitu uslugu na svakome projektu.